Sabtu, 13 Juli 2019

Refine Medium crypto


   Refine Medium er en decentraliseret videoplatform, der giver brugerne høj kvalitet. Denne platform er baseret på blockchain-teknologi, som gør det muligt for seere, forfattere og andre platformsdeltagere at interagere med hinanden ved hjælp af smarte kontrakter. Udviklere tilbyder i øjeblikket en enkelt platform, der giver fuld gennemsigtighed og dermed rimelig kompensation til videoindholdsforfattere for deres arbejde og seere.

Underholdnings- og medieindustrien genererer mere end 2 billioner dollar om året på verdensplan. Hertil kommer, at halvdelen af verdens befolkning ser online videoer.
Følgende videoforklaring om vores platform


Produktionshuse og -studier, der har erobret E & M-landskabet, er nu ivrige efter at kigge på deres vedholdende, aggressive og ambitiøse online streaming-udbydere som f.eks. Youtube, Netflix, hovedvideoer osv. Den fænomenale vækst af online videoindhold i det sidste årti har udløst et vigtigt skift i magtbalancen. Mens online og offline indholdsudbydere er involveret i kamp for kontrol, er forbrugerne de eneste modtagere med uovertruffen indholdsvalg. Men er skiftet i kontrol fra oligopolistiske studier og produktionshuse til den samme mindede videoplatform et bæredygtigt valg? Eller der er bedre valg, der øger forventninger til indhold, der savner forbrugere og belønner dem samtidig for at se og gennemgå videoer. Og også at opretholde et stærkt, gennemsigtigt og egalitært forhold mellem indholdsleverandører og indholdsskabere. Svaret herpå er absolut 
bekræftende.

Undersøgelser viser, at 82% af den globale internettrafik bruges til video og lyd. Underholdningsfirmaer og globale medier lider under stadig stigning på grund af faldet i offentlighedens tillid. Derfor mener Refine Medium, at tillid er et meget vigtigt redskab til at tiltrække deltagere og beskytte økosystemet i fremtiden.

Kreativitet eller forretning. Indholdsskabere har altid været den vigtigste drivkraft i underholdningsmediemarkedet. De kender det og ønsker at få en fair præmie for deres arbejde. Men der er altid tidspunkter, hvor forfatteren ønsker at få mere, og derfor begynder han at gøre mere indhold og ofte ofre kvalitet og materielle variationer.

At tilbyde seere intangible indhold. På grund af den store mængde indhold på netværket er det meget svært for brugerne at finde passende videoer. Manglen på et passende klassificeringssystem hæmmer let og relevant søgning.

Der er ingen moderering i indholdet af decentralisering. For nylig på eksisterende platforme er der mange problemer med ophavsret. Denne platform er fuld af begyndere, der hurtigt vil blive stjerner og tjene penge hurtigt. Derfor er dårlig kvalitet og kopimateriale fra andre deltagere. Dette tvinger platformen til at skabe system moderering indhold, der bestemmer det originale forfatterskab af alle klip.

Ulovlig manipulation og indtjening af brugerdata. I en hurtigt voksende industri bliver brugere selvstændige produkter. Brugerdata bliver stjålet, solgt og købt. Konstant er der alle nye skandaler om dette emne.

Videoer, der uploades til Refine Medium platformen, bruger IPFS, som gør det muligt at gemme filer på et distribueret netværk uden en central server eller centraliseret administration. IPFS er en peer-to-peer-protokol, hvor hver knude lagrer et sæt hash-filer. Kunder, der ønsker at få adgang til den gemte fil, sendes til databasen med et hashnummer, hvor i stedet for søgefilen søges hash-nummeret. IPFS-protokollen bestemmer derefter hvilken node fragmentet af den ønskede fil er gemt i, og giver klientadgangen til denne fil. Overvej de grundlæggende funktioner, som klientplatformen skal bruge:

Opbevaring og streaming. Originalindhold (fil eller streaming) er opdelt i små segmenter, før de uploades til IPFS-netværket. Dette muliggør optimal brug og ensartethed af alle knudepunkter, der er forbundet til netværket, uden at belaste en af ​​dem. Hash-filen er gemt i manifestet, der er uploadet til ethereum-netværket.

Brug af computernetværk. Når brugere ser videoer på deres enheder, vil en lille mængde computerkraft blive brugt. De fleste af ressourcerne vil blive brugt til ethereum udvinding og gavebriller, hvilket sikrer deres evne til at lagre indhold.

 Brug browserens cache. Plasterplatformen bruger frasercachen til at gemme brugerkontooplysninger, så du behøver ikke at omregistrere efter hver session. Det vil også gemme nogle andre oplysninger, såsom tidligere set videoer, for at øge brugerinteraktionen. På grund af platformens decentralitet bliver disse data ikke synkroniseret andre steder. Fjernelse af cachen vil medføre fjernelse af de seneste oplysninger.

Tanken bag Refme (se mig) er at vælge det højeste kvalitetsindhold, der skal uploades til Medium Refine-platformen. Forfatterens evne styrkes kraftigt af en mekanisme, der fremmer indhold med høj rangering blandt brugere med høje placeringer. Dette sker via en særlig fane på platformen og er et af systemets vigtigste værktøjer.

Læs mere

ICO Token: Token

XRM Platform:

Тип Ethereum:

ERC20 PreICO Pris: 1 XRM token = 0,0008 ETH

Pris i ICO: 0,0957 USD

Allokering af tokens

for ICO: 150.000.000 50%

Presale: 30.000.000 10%

Privat salg: 15000000 5%

Team og konsulenter: 15000000 5%

Fællesskabsudvikling: 45000000 15%

Airdrop & Bounties: 15000000 5%

Understøttet: 15000000 5%

Team frosset: 1.500.000.000 5% Fordeling af midler Markedsføring og forretningsudvikling 25 Projekter og samfundsudvikling 30 Sikkerhed 5 Kernreserveaktiviteter 5 Driftsomkostninger 10 Juridiske nødfonde 5 Andet og uventet 5 Udstyr og IT-overhead 15 Reparation af modeller til mellemplatforme

Refine Medium hæver standarden på videoplatforme over hele verden og er et nyt blod til kryptokurrency.

Hver interessentplatform er værdsat, herunder seere.

Decentraliseret videoopbevaring.

Mekanismen til udvælgelse og giver upassende gaver.

Transparent tokenfordeling på smarte kontrakter.

Kernelag

Vejkort

i 2018

Q3 (2018)

• Formidling af ideer og koncepter

• Рынок Suvrvey & Research

• Byg et hold

i 2018

Q4 (2018)

• Projektplanlægning

• Undersøg tekniske mængder

Registrering • Firma & Domæne

2019

Kvartal 1 (2019)

• Start og distribution af hjemmesider

• Whitepaper Revealed

• Kollision med tekniske eksperter og konsulenter

• Involver mange samfund

• Landings- og gavestyringssystemer

i 2019

Q2 (2019)

• ICO reklamer

• Mediebevidsthed

• start beta'en

• Personal Sales Manager

• Forsalg

2019

Q3 (2019)

• Avanceret Pre Sales

• ICO

• prisfejl

• Arrangementer og partnerskaber

2019

Q4 (2019)

• Liste over aktive lagre

• Flere udvekslinger handles

• diversificering af indsamlede midler

• Amfibier

2020

1. kvartal (2020)

• Start Dapp -1-scenen

• søgemaskine optimering

• Udvid brugen af ​​gennemsnitsrengøring gennem forskellige platforme

• Udvidelse af brugerbase

2020

2. distrikt (2020)

• Start Dapp -2-fasen

• Kører den mobile version af Dapp

• Øget mellemliggende specifikke tegnebog

• Diversificere vores platform

• Opret vores eget blockchain.

konklusion

I dag kan vi alle bemærke, at tendensen til at oprette, udsende og interagere med indhold undergår store ændringer. Der er forskelle overalt: mellem trykte og digitale medier, video- og sports spil, trådløst og trådløst internet, betalings-tv og gratis tv, sociale netværk og printmedier. Traditionelle studier og produktionskontorer, der engang var et monstermarked, har nu svært ved at konkurrere med innovative og ambitiøse streamingudbydere som f.eks. Youtube, Netflix, Prime Video og andre. Den fænomenale vækst af online videoindhold har ført til reelle ændringer i magtbalancen i mediemarkedet.

Mens online- og offline-indholdsleverandører er interesserede i at kæmpe for målgrupper, ser seerne denne proces, og de modtager løbende bonusser fra et eller flere konkurrerende parter. Og selvfølgelig vil Refine Medium med sin innovative platform tage en aktiv rolle i markedsstyringen og vil kunne vinde mange brugere.

For at følge de seneste nyheder fra projektet kan du besøge den officielle hjemmeside eller abonnere på sociale netværk:




Tidak ada komentar:

Posting Komentar

storichain.io

Long before it was known as it is today, Harry Potter is just a novel. Starting from J. K. Rowling's thoughts contained in the novel,...